Inblickar i min församling

Vad är det för kyrka som den där Micael egentligen är med i? Här kommer en liten film jag har gjort som ger några inblickar i Mosaik. Jag älskar min församling, den är grym. Vi är en liten grupp människor enormt tacksamma för det eviga liv Gud har gett oss, och som vill sprida Hans kärlek genom att betjäna och umgås med andra människor, och låta Guds Ande utföra mirakler bland oss på ett enkelt och odramatiskt sätt.

Uppdatering: Vår pastor har blivit ordförande i Folk&Språk! Vad roligt! Det hade jag ingen aning om!

5 kommentarer

 1. Tack för inblicken. Det hade varit kul att se något annat än killar som talar i mikrofon. Tur att du tog med Sofia så att man såg att det finns åtminstone en kvinna i församlingen. Ni gör väl annat än har möte och talar med mikrofon i handen hoppas jag.

  Gilla

  1. Det är en ganska mansdominerad film, vilket är lite trist. Det är nästan bara Marcus och Hans som predikar eftersom det är de som har läst teologi. Då och då predikar även andra Bibelkunniga i församlingen. Tyvärr glömde jag kameran när Hans hustru Lotta predikade, och när två kvinnor som har ledarposition i församlingen talade om bön och socialt arbete tyckte de att det var för internt för att läggas ut på youtube.

   Sen är det bara predikningar jag har filmat (förutom när Joel, Sofia och Jonas berättade om våra missionsprojekt) och först tänkte jag kalla ovanstående klipp för ”predikningar i Mosaik”, men predikningar är ju ett så himla trist ord :). Utifrån predikningarna försökte jag spegla andra saker vi gör också, som t.ex. att vi står ute på gator och torg och delar ut fika och ber för folk.

   Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s