Till Micael och Sarah på bröllopsdagen

SarahhjärtaMicael

Idag gifter sig Micael och Sarah! Det är ju fantastiskt och vi övriga Hela Pingsten-skribenter vill såklart skicka med våra grattishälsningar in i deras äktenskap. Så här kommer de! 🙂

Stort stort stort Grattis kära Micael och Sarah till att ni äntligen får gifta er! Det har varit en stor ära att få vara medskribent med er här på Hela Pingsten och jag är så tacksam över det arbete ni lägger ner där. Nu hoppas jag att ni får ett fantastiskt bröllop och främst all välsignelse över ert äktenskap.

Stor Kram //Marie Larsson

Supergrattis till er, Sarah och Micael, på bröllopet! Det är så tydligt för mig att ni drivs av samma kall och jag ber verkligen att ert äktenskap ska få välsigna även andra människor rikligt. Fortsätt att göra det ni gör och söka Herren tillsammans, så kommer ni också närmare varandra. Gud välsigne er och hoppas ni får världens bästa bröllopsdag! Kram, Jakob

Super Grattis till er båda mina syskon i Herren. Micael och Sara ni är mina förebild och jag tackar verkligen för Gud att jag fick lära känna er. Nu när jag började skriva hälsning då kom det här bibel vers.

Herren är Anden, och där Herrens Ande är, där är frihet. Och alla vi som med obeslöjat ansikte ser Herrens härlighet som i en spegel, vi förvandlas till en och samma bild, från härlighet till härlighet. Det sker genom Herren, Anden.
(Andra Korintierbrevet 3:17‭-‬18 SFB15)

Herrens Ande är med er och jag ber verkligen till Gud att er äktenskap ska vara en drivkraft i det arbetet Herren vår frälsaren påbörjat i ert liv och den omgivningen ni befinner er. Det är en fröjd att jag fick lära känna er båda. Ni är bra på det ni gör fortsätt göra det ni kallade till och ni gör det ofantligt bra. Ha en välsignad bröllopsdag och en välsignat äktenskap som omfamnar många. Ni kommer bära mera frukter i ert liv. Det bästa för er ligger framför. Detta är bara början. Älskar er och beundrar er otroligt mycket.

Kram från er broder Sirak.

Önskar er all lycka och Guds rika välsignelse i äktenskapet! ❤ Kram Natalie

Tack Micael, du är en inspiration för mig och många. Tack för att du aldrig gett upp ditt hårda arbete med att visa församlingen hur vi kan leva ett mer kärleksfullt och radikalt liv. Nu startar ett nytt kapitel och jag tror att ni tillsammans kommer att förändra världen till en bättre plats. Grattis!

Gud välsigne er.

/Marius

Hurra hurra, hipp hipp hurra för dagens fantastiska brudpar! Få personer har jag lärt mig och inspirerats av så mycket som av er, om allt mellan himmel och jord 😉 Jag upptäckte psalm 133 när jag bläddrade genom Psaltaren nyligen, och fastnade för den eftersom jag tycker den passar bra till ett äktenskap generellt mellan trossyskon och som hand i handske för just er, med den vision om en kommunitetsrörelse i egendomsgemenskap som ni håller på att förverkliga. Så här kommer den, enligt Svfb(OBS mycket kyrkiska!):

Vad det är gott och ljuvligt att bröder är tillsammans! Det är som när den fina oljan på huvudet rinner ner i skägget, i Arons skägg, som faller ner över dräktens linning. Det är som när Hermons dagg faller över Sions berg. Där skänker Herren välsignelse, liv i alla tider.

En del parafrasa tolkningar skriver ”Guds folk” eller ”bröder och systrar” istället för bara bröder 😉

Kram Jacob

Älskade bror Micael och fina Sarah! Ni är mina idoler på flera sätt. I vad ni vågar, i vad ni ger ert liv för, för era drömmar, och er efterföljelse, men inte minst er enthusisam – det smittar av sig! Må Gud välsigna er med lycka och nyttig motgång. Kram från lillastorasyster Sunniva

Älskade Sarah och Micael. Vi är så oerhört tacksamma för er båda. Ni betyder så mycket i våra och Mosaiks liv. Tack för ni alltid pekar på Herren Jesus. Idag gifter ni er, blir make och maka! Vi ber att Gud ska välsigna ert äktenskap, er kärlek och era liv. Hans och Lotta

Älskade Micael och Sarah! Ni är två fantastiska individer som gör så stor skillnad i dagens samhälle och det kommer bli riktigt spännande att se hur eran resa tillsammans kommer fortsätta nu. Sluta aldrig vara så bra som ni är för ni är verkligen guld! /Rebecka

ÄLSKADE MICAEL OCH SARAH! Ni är två stora förebilder för mig i hur ni lär och lever. Konsekventa, helhjärtade och varma. Även om det stämmer, som ni brukar citera, ‘det finns många lyckliga men värdelösa äktenskap’ så är motsatsen också sann ibland. Och det kan tära. Så kom ihåg att helhjärtat ta tid för varandra och arbeta på er relation precis som på er frälsning. Ett kärleksfullt äktenskap är också ett kraftfullt vittnesbörd. Jag ser fram emot att se er hjälpa varandra mot en ännu närmare och mer innerlig relation till Gud och till varandra framöver! Guds rika välsignelse! /Johannes

Supermycket grattis till er, Sarah & Micael! Önskar er allt gott i äktenskapet och ert liv tillsammans, och många gemensamma äventyr med Jesus! Ni är både gulliga och starka tillsammans. Var välsignade!!! 🙂 /Simon

Micael och Sarah! Önskar er allt gott på er bröllopsdag och i ert äktenskap! Skickar med er en rad från en av mina favoritpsalmer:

Glad att Guds nåd skall mig följa och bära, tills evighetsdagen skall gry.
(Psalmer & Sånger, 644)

Guds nåd kommer att följa och bära er i ert fortsatta liv tillsammans. Lita på det 🙂

Tack att jag får vara er vän, stora kramar! /Emma

Kategorier: Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. Härligt med ert giftermål. Guds välsignelse önskar jag er och väntar intresserat på nya inlägg från er på helapingsten och annorstädes. Uppskattar att höra era program så mycket. Kramar från Siv.

    Gilla

  2. ❤️ 💙 Sarah & Micael 💙❤️
    All Guds välsignelse!
    Vi gläds med er!
    /Yvonne & Lars-Olof

    Gilla

  3. Frid och fröjd!!
    Va roligt att ni gifter er! Har aldrig träffat dig, Sara, men hoppas få göra det nån gång.
    Det är så fint att kämpa för att Guds folk får upp ögonen för att den ekonomiska rättvisan också behöver rätt visas genom oss, särskilt inför de ofrälsta. Hur visste Abrahams tjänare att han hade träffat den rätta bruden? Jo, hon erbjöd både honom och kamelerna vatten, mat och husrum! Jag tror verkligen att Rakel är en profetisk bild av Kristi brud, eller vad tror ni?
    Det är fortfarande min dröm att vara med o se till att massor med hemlösa, nyfrälsta män och kvinnor får befolka ett stort antal nu tomma slott och herrgårdar och få leva i egendomsgemenskap med trygga kristna förebilder och ha jättekul och lösa alla konflikter i samråd med Herren!
    Jag och min man har varit gifta i snart 44 år och det har absolut inte varit lätt, men nu tror jag det snart ska infrias, allt underbart som Jesus har personligen utlovat till oss om vi lever i kärlek och sanning: underbara välsignelser, och att det inte ska finnas gränser för vad vi/ni kan åstadkomma!
    Vad jag förstår, så är vi inne i den tiden när dessa större ting redan börjat hända, och ett av de större tingen för min del, är att jag och min man ska gå på en äktenskapskurs på Söderhöjdskyrkan i höst med början den 3 oktober!
    Grattis, GRATTIS, SKRATTIS och önskan om alla dessa större välsignelser och översvämmade fruktkorgar som räcker till för alla andligt utsvultna både i Sverige och lite varstans!
    Kram från Ebba

    Gilla

  4. Gud välsigne er båda och må HERREN råda över er i alla tider!

    ”Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem. Gud välsignade dem och sade till dem:”Var fruktsamma och föröka er och uppfyll jorden! Lägg den under er och råd över fiskarna i havet, över fåglarna under himlen och över alla djur som rör sig på jorden!”

    Nåd och frid.
    Thomas

    Gilla

Vad tänker du?