Flickan som slutade ljuga

img_0087

desiree
Désirée Kjellin

Hur är det att gå från new age till Jesus? I juni kommer Désirée Kjellins självbiografiska bok Flickan som slutade ljugaSjöbergs förlag. I sin jakt på lugn och trygghet hamnade hon snett, men till slut fann hon vägen tillbaka.

Desirée beskriver ingående om hur hennes liv var under ”de mörka åren”, som hon valt att kalla dem, vad som är vad och hur hon förändrades när hon blev räddad och blev frälst. En gripande läsning med ett lyckligt slut!

För att kontakta Désirée, maila desiree.kjellin@gmail.com

2 kommentarer

  1. Désirée,

    Nu börjar det närma sig att din bok ligger bland övriga böcker på mitt nattduksbord (det cirkulerar 10-20 böcker där samtidigt…provar på läsning av flera böcker samtidigt för att få bredare perspektiv på samma grejer.)

    Innan man läser en bok kan det vara intressant att få ställa några frågor till författarinnan/författaren när vi nu har det så välsignat att få göra det här. Känn dig helt fri att svara.

    Först undrar jag om du bar på en barnatro som liten, som bar dig igenom ditt helvete. Sedan undrar jag om det kom bibelord till dig som fick särskild betydelse för dig när du fick komma ut på andra sidan.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s