Föredrag

Vi på Hela Pingsten gillar inte bara att skriva, utan att föreläsa och predika också! Vi kommer gärna och talar om de frågor som vi brinner för.

Micael Grenholm

Ämnen: Aktivism, Andens gåvor, kommunitetsliv, evangelisation, apologetik, EU-migranter,  Jesus var också flykting. Nås på micael.grenholm@gmail.com eller Facebook.

Andreas Cucca

Ämnen: Mission, Försoningens tjänst, Nåden, Apostlagärningarna, Efeserbrevet, Dela evangeliet. Håller gärna helgkampanjer, undervisar på bibelskolor, ungdomsevent och konferenser. Reser ofta tillsammans med min fru Lina som också predikar. Se http://www.cucca.se för mer mp3-undervisning och videos.

Nås på tel 0735-072809, andreas@gautmission.org eller på Facebook

Sunniva ”Suri” Rettinger

Ämnen: Vardagsaktivism, kristen vegetarianism. Nås på suri.rettinger@gmail.com

Sirak Amanuel

Ämnen: Evangelisation, Andens gåvor, lärjungaskap. Går gärna ut och tränar på gatan i samband med undervisningen. Nås på 076-914 63 39.

img_0087

Désirée Kjellin

Ämnen: ”Förlåtelsens kraft”, ”Vem är Gud?- hur hör jag Hans röst i det andliga bruset?”, ”Att följa Jesus”,”Faran med österlandets inflytande i kyrka och samhälle”, ”Att höra Guds röst-vad är vad i det andliga bruset”. Är aktuell med boken Flickan som slutade ljuga på Sjöbergs förlag. Nås på desiree.kjellin@gmail.com

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s