Lars Enarson-quizet – fråga 7

enarson and trump.jpg

Rätt! Stefan Swärd berättade om detta i Dagen. Han la till:

”Enarson har i olika sammanhang uttryckt sig positivt om Trump, att han skulle vara en president som böjer sig under Gud och att han inte ska kritiseras. Det nämndes i Solnahallen. I samma andetag anklagas svenska pingströrelsen och trosrörelsen för att stå under ett antikristligt inflytande och vara avfälliga. Detta gäller uppenbarligen inte Trump och Orbàn.”

Stefan Swärd är pastor och församlingsplanterare som bland annat har varit ordförande för Evangeliska frikyrkan, Ja till livet och Claphaminstitutet. Han sitter även med i styrelsen för Svenska evangeliska alliansen.

Fråga 7

Vad, enligt Lars Enarson, kännetecknar muslimer?

De tror på en falsk religion men är i allmänhet fredliga, vänliga människor som vi behöver leda till tro på Jesus på ett ödmjukt och respektfullt sätt.

De är luriga, spökklädda varelser med en dold agenda som förmodligen kommer spränga dig i bitar när du inte ser dig för.

De följer ett exakt förutsägbart mönster som förekommer och har förekommit genom hela historien där islam utbreder sig. Detta mönster är, kortfattat, att när den muslimska befolkningen består av 1% av befolkningen skadar de ingen, när de är 5% kräver de oproportionerliga rättigheter som halalkött och huvudbonader, när muslimerna uppnått 10% av befolkningen börjar de använda laglöshet och våld för att klaga över sina förhållanden och skapa fruktan genom exempelvis bilbränder, stenkastning och våldtäkter, när de är 20% bildar de terroristgrupper och bränner kyrkor, från 60% utför de sporadiska folkmord, när de är 80% blir det statliga folkmord, och när de är 100% börjar de döda varandra av olika orsaker.