Kommentarsregler

Vad roligt att du vill vara med och diskutera på Hela Pingsten! Vi tror på yttrande- och religionsfrihet så alla möjliga och omöjliga perspektiv är välkomna. Tänk bara på detta:

1. Inga personangrepp, förnedrande kommentarer eller hån. 

2. Ingen rasism, hets mot folkgrupp, uppmaningar till våld eller hot. 

3. Håll dig till ämnet (läs hela inlägget, inte bara rubriken) och ta till dig det andra skriver.

Kommentarer som bryter mot reglerna tas bort och personer som bryter mot reglerna upprepade gånger blockeras.

Observera: Ibland filtreras kommentarer automatiskt av WordPress trots att de inte bryter mot kommentarsreglerna, exempelvis om de innehåller många länkar. Säg till oss så släpper vi fram den.

Om din kommentar har blivit borttagen: ta till dig ovanstående kommentarsregler och försök omformulera dig. Vanligtvis kan du själv fortfarande se kommentaren som inte blivit framsläppt. Ödsla inte tid på att vara arg i kommentarsfältet eller via mail och anklaga oss för censur, intolerans etc. De kommentarerna kommer förstås inte heller bli framsläppta 🙂 Om du vill ha en förklaring till varför din kommentar blev borttagen, skicka ett artigt mail till Micael.

All välsignelse!

19 kommentarer

 1. Jag har svarat på frågan du ställer om jungfrufödseln. Men mitt svar har inte blivit publicerat. Har jag brutit mot någon kommentarsregel och i så fall mot vilken?

  Gilla

  1. Så är det nog, men det kan dom knappast erkänna öppet, så nu väntar vi med spänning på nästa sändning.

   Gilla

 2. Vi jobbar för ett schysst klimat i kommentarsfältet, och då tonen tyvärr hårdnar ibland plockar vi ibland bort kommentarer och trådar. Ibland blir det rätt, ibland blir det fel, även av oss.

  Gilla

  1. Emma. Tycker du att det blev fel den här gången, eller var det värre att kalla en kommentar för snorkig än att kalla en människa för socialt inkompetent eller ständigt otrevlig?

   Gilla

   1. Jag står fast vid att jag tycker att du är socialt inkompetent Anders. Du är en vuxen man som är tjurig och konfliktbenägen. Tråkigt om det är jobbigt att höra, men det är ingen slump att du ständigt möter motstånd från nästan alla du interagerar med; det är inte fel på alla runtomkring dig – du har problem med din attityd.

    Håll dig till ämnet och diskutera sakligt så kommer det bli jättebra.
    /Emil

    Gilla

    1. Av det vi läst med dig som författare så slog det där omdömet tillbaka med full kraft.
     Du har dessutom inte den blekaste aning om hur jag interagerar med ”nästan alla”.

     Det här var ytterligare ett personligt påhopp från din sida, som borde filtrerats bort av era egna kommentarsregler. Det verkar nästan som om just personliga påhopp var det enda som du är riktigt bra på Emil.
     DU har problem med din attityd och rejäla sådana också.

     Gilla

     1. Jag håller helt enkelt inte med om att det är personangrepp.

      Har du fler frågor kring kommentarsregler Anders?

      Gilla

     2. ”Du är socialt inkompetent” är inte ett sakargument, det är ett personangrepp. Att kalla mig ”ensam dåre” var inte heller ett sakargument, utan även det ett personangrepp. Det är ett mysterium att den person i detta forum som verkar ha svårast att skilja på sakargument och personangrepp samtidigt verkar ha rollen som uttolkare av den regel som förbjuder personangrepp.

      Gilla

 3. Hej hörreni.

  Personangrepp och förnedrande kommentarer är aldrig OK, oavsett om det kommer från skribenter eller läsare på Hela Pingsten. Vi har länge haft problem med ett stundvis otrevligt kommentarsfält, och ibland blir nivån riktigt låg. Hela Pingsten är ett fritidsprojekt och vi har inte haft tillräckligt med tid för att moderera bland alla kommentarer, vilket gör att infekterade diskussioner ibland uppstår.

  Jag tycker inte metadiskussionen ovan var särskilt konstruktiv på något sätt och tog faktiskt bort den. Det är inte så att kommentarsreglerna finns till för att tysta kritiker – de finns till för att samtalstonen ska vara god, och vi har tyvärr varit för snälla och toleranta både gentemot läsare och skribenter som bryter mot dem på olika sätt. Jag hoppas att vi framöver kan hjälpa varandra att hålla god ton, annars behöver vi se över hur vi hanterar kommentarer på ett mer grundläggande sätt.

  Guds välsignelse!

  Gilla

 4. Ok. Bra att du tog bort hela diskussionen, för den var tämligen löjlig och definitivt inte konstruktiv.
  Mitt senaste inlägg var en test av bloggens hederlighet och nu tyckte jag att det ändå blev en hyfsad respons på det.

  Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s