Kommentarsregler

Vad roligt att du vill vara med och diskutera på Hela Pingsten! Vi tror på yttrande- och religionsfrihet så alla möjliga och omöjliga perspektiv är välkomna. Tänk bara på detta:

1. Inga personangrepp, förnedrande kommentarer eller hån. 

2. Ingen rasism, hets mot folkgrupp eller hot. 

3. Håll dig till ämnet (läs hela inlägget, inte bara rubriken) och ta till dig det andra skriver.

Kommentarer som bryter mot reglerna tas bort och personer som bryter mot reglerna upprepade gånger blockeras.

Observera: Ibland filtreras kommentarer automatiskt av WordPress trots att de inte bryter mot kommentarsreglerna, exempelvis om de innehåller många länkar. Säg till oss så släpper vi fram den.

Om din kommentar har blivit borttagen: ta till dig ovanstående kommentarsregler och försök omformulera dig. Vanligtvis kan du själv fortfarande se kommentaren som inte blivit framsläppt. Ödsla inte tid på att vara arg i kommentarsfältet eller via mail och anklaga oss för censur, intolerans etc. De kommentarerna kommer förstås inte heller bli framsläppta 🙂 Om du vill ha en förklaring till varför din kommentar blev borttagen, skicka ett artigt mail till Micael.

All välsignelse!

 1. Jag har svarat på frågan du ställer om jungfrufödseln. Men mitt svar har inte blivit publicerat. Har jag brutit mot någon kommentarsregel och i så fall mot vilken?

  Gilla

 2. Hej hörreni.

  Personangrepp och förnedrande kommentarer är aldrig OK, oavsett om det kommer från skribenter eller läsare på Hela Pingsten. Vi har länge haft problem med ett stundvis otrevligt kommentarsfält, och ibland blir nivån riktigt låg. Hela Pingsten är ett fritidsprojekt och vi har inte haft tillräckligt med tid för att moderera bland alla kommentarer, vilket gör att infekterade diskussioner ibland uppstår.

  Jag tycker inte metadiskussionen ovan var särskilt konstruktiv på något sätt och tog faktiskt bort den. Det är inte så att kommentarsreglerna finns till för att tysta kritiker – de finns till för att samtalstonen ska vara god, och vi har tyvärr varit för snälla och toleranta både gentemot läsare och skribenter som bryter mot dem på olika sätt. Jag hoppas att vi framöver kan hjälpa varandra att hålla god ton, annars behöver vi se över hur vi hanterar kommentarer på ett mer grundläggande sätt.

  Guds välsignelse!

  Gilla

 3. Ok. Bra att du tog bort hela diskussionen, för den var tämligen löjlig och definitivt inte konstruktiv.
  Mitt senaste inlägg var en test av bloggens hederlighet och nu tyckte jag att det ändå blev en hyfsad respons på det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: