Boka

Vi på Hela Pingsten gillar inte bara att skriva, utan att föreläsa och predika också! Vi kommer gärna och talar om de frågor som vi brinner för.

Micael Grenholm

Ämnen: Aktivism, Andens gåvor, kommunitetsliv, evangelisation, apologetik, EU-migranter, Jesus var också flykting. Exempel på predikningar och föredrag finns här. Nås på 0730-350527, micael.grenholm@gmail.com eller Facebook. Här är ett informationsblad.

Andreas Cucca

Ämnen: Mission, Försoningens tjänst, Nåden, Apostlagärningarna, Efeserbrevet, Dela evangeliet. Håller gärna helgkampanjer, undervisar på bibelskolor, ungdomsevent och konferenser. Reser ofta tillsammans med min fru Lina som också predikar. Se http://www.cucca.se för mer mp3-undervisning och videos.

Nås på tel 0735-072809, andreas@gautmission.org eller på Facebook.

Sunniva ”Suri” Rettinger

Ämnen: Vardagsaktivism, kristen vegetarianism. Nås på suri.rettinger@gmail.com

Emma Andersson

Ämnen: Guds rike, lärjungaskap, förlåtelse och försoning, gemenskap, socialt engagemang, himlen eller utifrån kyrkoårets texter. I mindre grupper där det även är möjligt att föra samtal undervisar jag gärna om pengar och enkelhet. Nås på 0738061032 eller Facebook.

profilbild

Sarah Stenmark

Ämnen: Bibeln och feminism, hållbarhet, hungerbekämpning, lärjungaskap, lovsång, ekonomi och kristen tro. Nås på 0730 221768 eller sarah.annamaria@gmail.com.

Johannes Widlund

Ämnen: Miljö och klimat, global rättvisa, EU-migranter, Fairtrade. Nås på 072 515 45 16 eller johanneswidlund@gmail.com

Sirak Amanuel

Ämnen: Evangelisation, Andens gåvor, lärjungaskap. Går gärna ut och tränar på gatan i samband med undervisningen. Nås på 076-914 63 39.

Désirée Kjellin

Ämnen: ”Förlåtelsens kraft”, ”Vem är Gud?- hur hör jag Hans röst i det andliga bruset?”, ”Att följa Jesus”,”Faran med österlandets inflytande i kyrka och samhälle”, ”Att höra Guds röst-vad är vad i det andliga bruset”. Är aktuell med boken Flickan som slutade ljuga på Sjöbergs förlag. Nås på desiree.kjellin@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: