Bra kristna bloggar: Operation övre salen

Min kompis David Åhlén har tillsammans med flera andra en blogg kallad Operation övre salen, som jag skrev om i förrgår. Det är enligt dem själva ett ”ekumeniskt bönenätverk och forum för helande”. Bloggen innehåller inspirerande undervisning om hur vi kan manifestera Guds Rike här på jorden. Framför allt ger den information om happenings, sammankomster och möten (se här). Det är ju först och främst IRL vi ska verka om vi vill se Guds Rike bryta fram.

David var den som inspirerade mig i visionen om en kyrka som förenar karismatik med arbete för fred och rättvisa. Han inspirerar mig fortfarande, och jag beundrar vad Gud gör genom honom och genom de andra bakom Operation övre salen. Det är en operation som verkar för en ny Pingstens kultur, med många likheter med Jesusfolket (bilden på deras blogg visar Jesusfolk).

Som jag också nämnde i förrgår verkar Övre salen även på twitter. Om du inte har något särskilt att be för, gå dit. Där finns fullt med böneämnen, de flesta riktigt allvarliga. Inte ”be att det blir vackert väder” direkt. Det här är vad internet ska användas till. Jag önskar Guds rika välsignelse över alla inblandade i Operation övre salen och ber att deras arbete ska få många till tro och upptäckta Guds kraft.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s