Kan mirakler bevisas?

Micaels bok ”Dokumenterade mirakler” går snart till tryck, och för en vecka sen blev det publikrekord på Kungsportens samlingar för unga vuxna när han talade om att mäta helande vetenskapligt. Det kan du lyssna på i det senaste avsnittet av Jesusfolket. Publiken bad honom svara på frågor som: Varför blir inte alla helade? Vilka läkare har varit involverade? Och hur påverkar tron sannolikheten för att bli frisk?

Ladda ner MP3-filen här.

Förbeställ boken från förlaget och få 50 kronors rabatt! 

Gilla Dokumenterade mirakler på Facebook.

Har du frågor, kommentarer eller tips på vad vi ska podda om? Maila oss på jesusfolket@gmail.com

Podcasten Jesusfolket hittar du här eller varhelst podcastar finns. Du kan även prenumerera på YouTube. Gilla gärna Jesusfolket på Facebook! Om du vill att vi ska komma och prata i din församling, bjud in oss!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s