En Gudsfokuserad app

Grunden till en församling lik den i Apostlagärningarna som följer Guds vilja och utbreder Hans Rike på Hans sätt är naturligtvis tillbedjan och fokus på Honom. Det finns så mycket som stjäl vårt fokus inte minst med tanke på vårt Internetanvändande, och jag välkomnar därför appen Lev med Jesus som under påsken kommer ge en inblick i Jesu liv. Vi måste återvända till kärnan, till Honom. Om Han kan använda en bok till det kan Han definitivt använda en app till det. Och Gud välsigne HCJB som gjort appen.

Andra appar värda att kolla in är Fairtrade, Shopgun, Bethel Church, Jesus Army och PhoneStory. Den sistnämnda ger en inblick i hur fruktansvärt elektronik produceras, väl värt att säga i sammanhanget.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s