Välsignade Facebookgrupper

Om du har facebook tycker jag du ska gå med i de här grupperna:

Ge och du ska få. 4700 pers delar böneämnen, vittnesbörd och massvis med uppmuntran. Många behov men också så mycket eld och kärlek. Är ett tydligt bevis på hur många ungdomar i det här landet som passionerat älskar Jesus och sina medmänniskor.

Iris Ministries. Min favoritmissionsorganisation har en grupp med 4000 pers med nyheter, uppmuntran, böneämnen och vittnesbörd. Alla tokälskar Jesus och världens fattiga. Och Heidi Baker.

The Naked Anabaptist. Sidan för mennonitiska nudister. Nej jag skojar bara.:P:P Titeln anspelar på Stuart Murrays bok om anabaptistisk teologi, och i denna grupp delas många intressanta tankar om kristen pacifism, rättvisa och samhällsansvar.

Pentecostals and Charismatics for Peace and Justice. Pingstvänner och karismatiker som gillar fred och rättvisa. Nyheter, bibelstudier och tips om globala frågor från ett pentekostalt perspektiv. Mina meningsfränder helt enkelt.

Och sist men verkligen inte minst: Awakening the Bride. Ursprungligen kallat Charismatic Christians är detta den bästa gruppen jag känner till om karismatisk teologi, helt enkelt för att den är vild och levande, med kärlek till hela Kristi kropp och till allt roligt Anden hittar på.

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s