Rapport från verkligheten: under och mirakler i Indien

Medan religionsprofessorer här hemma i Sverige uttalar falska profetior om frikyrkans död, så lever och frodas den fria kyrkan runtom i världen och går i apostolisk kraft och auktoritet för att sprida de glada nyheterna om evigt liv. Följande segerrapport kommer från min kompis Niklas Frihaven och hans coola facebooksida Gang of God:

image
Den förlamade flickan

Några lite speciella helanden: En pappa kom med sin lilla flicka (se bilden), hon var ca 6 år och hade aldrig gått. Bad en kort bön och sedan gick hon sina första steg

En annan liten flicka började prata för första gången i sitt liv

En äldre man hade svåra magsmärtor och var blind, Gud visade sin stora makt, medan jag bad för hans mage började han se och sedan försvann smärtan i magen.

Totalt under våra två veckor i Indien blev ca 550 personer helade.

Jag tackar Jesus för alla de under och mirakel vi fick bevittna, all ära till honom! Tack Jesus!

En gammal kvinna hade sådan värk att hennes rygg var mest lik en metkrok, under bön blev hon rakare och rakare, inte helt rak men i alla fall fri från värk och ca 10 cm längre, Tack Jesus!
En annan kvinna hade en stor smärtsam utväxt likt en tumör på vänster höft, efter första bönen var smärtan borta, efter andra bönen medan vi pratade med henne försvann även utväxten mitt framför mina ögon, Halleluja!!!

Jag är så tacksam till Gud att jag får uppleva allt detta, totalt fick jag och Dina vara med när ca 550 personer blev helt fria från värk, sjukdomar, handikapp och psykiskt lidande.

image
Dem dövstumma flickan

Flickan på bilden var ett lite speciellt mirakel, hennes mor kom med henne till kyrkan, hon var stum och döv sedan födseln, vi bad för henne och genast började hon höra och därefter började hon säga sina första ord någonsin, var så vackert att se hennes lycka när hon ljudade fram sitt första ord, JESUS!

Denna resa till Indien var en upplevelse som jag kommer bära med mig resten av mitt liv. Gud är så god som leder mig in i en värld av upplevelser, möten med nya människor som blir vänner för livet, mänsklig omtänksamhet och kärlek som jag inte trodde fanns.

Jag är för evigt tacksam för det år Jesus gett mig, jag fick en utmaning av Gud att ge honom 30 dagar, dagarna blev ett år av övertygelser i form av under och mirakel av alla slag, inget kan jag göra, ingen människa har helande förmågor, men vi kan alla be till Jesus om hans hjälp, hans kärlek till oss övergår allt, mitt nya liv med honom har förändrat allt i mitt liv, hat blev till glädje, själviskhet till omtänksamhet.

Tack Jesus!

Niklas Frihaven

3 kommentarer

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s