Hela Pingsten får fler skribenter

Sedan ett halvår tillbaka har Hela Pingstens Facebooksida haft ett adminteam med ungefär sju personer. Framöver kommer ni få se texter av flera av dem här på bloggen. Om du också vill bidra till Hela Pingsten är det bara att säga till, allt som krävs är att du är frälst och ansluter dig till visionen.

Följande är Hela Pingstens skribenter:

Micael GrenholmMicael Grenholm

Jag startade den här bloggen en vacker pingstdag 2009 🙂 Jag är med i ledarteamet för församlingen Mosaik, pluggar teologi och freds- och utvecklingsstudier samt är ordförande i föreningen Stefanushjälpen som stödjer hemlösa EU-migranter.

Jag är också med i Diakonias aktivistgrupp i Uppsala, evangelisations-organisationen Pannkakskyrkan som sprider Himmel och pannkaka på gator och torg – och så har jag en engelsk blogg på samma tema som denna, Holy Spirit Activism. Läs mer om mig här.

sunnivaSunniva ”Suri” Rettinger

Jag studerar till präst i Svenska kyrkan (men tycker vi alla kristna kan lära av varandra) på Johannelunds teologiska högskola. Är vegan för att djur inte är mat i Guds Rike. Längtar efter att få celebrera mässa, leva i klosterliknande gemenskap, att skapelsens födslovåndor får ta slut och att jag få se Jesus ansikte mot ansikte. Levat på jorden sen 1988 och strävar efter att leva varje dag med Jesus och evigheten för ögonen. Jag skriver om vegetarianism ur kristen synvinkel, om kyrkan, lite bibelmeditationer osv. Det som inte passar här, finner du bland annat på bloggen Ett bräckligt lerkärl.

sirakSirak Amanuel

Hej! Mitt namn är Sirak Amanuel, ex-skåning som bor numera i Stockholm. Jag är 22 år gammal missionär. Jag kommer skriva mycket om församlingsplantering och evangelisation i olika former.

Jag evangeliserar aktivt på Stockholm gator och utomlands, och kommer gärna och håller föredrag och undervisning om evangelisation, Andens gåvor och lärjungaskap.

Följ min egen blogg här.

nicklas

Nicklas Nylander

Jag är född 1987 och har varit gift sedan 2014. Just nu studerar jag till att bli präst inom EFS på Johannelunds Teologiska Högskola med en dröm om att få verka som missionär och evangelist i Sverige. Jag är också taxichaufför och extraknäcker som det ibland. Tillsammans med min fru är jag ledare i en hemgrupp och vi arbetar med gatuevangelisation i organisationen Street Aid. Vi sitter båda i styrelsen för Street Aid och jag har också ansvar för hemsidan. Jag bloggar annars på jesuskonsult.se.

Hela Pingstens Facebooksida skriver förutom dessa fyra även Sara Norén, Marcus Olofsson och Jakob Romeborn.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s