Tack Gud för flyktinginvandringen!

Nytt avsnitt av Jesusfolket! Micael predikar i Bottnaryds församling om hur vi kan odla en tacksamhet för att Sverige är ett land människor flyr till, inte från, och varför vi inte ska kräva tacksamhet riktad till oss utan uppmuntra tacksamhet riktad till Gud.

Ladda ner MP3-filen här.

Vill du att Micael kommer och talar hos er? Bjud in honom!

Har du frågor, kommentarer eller tips på vad vi ska podda om? Maila oss på jesusfolket@gmail.com

Podcasten Jesusfolket hittar du här eller varhelst podcastar finns. Du kan även prenumerera på YouTube. Gilla gärna Jesusfolket på Facebook! Om du vill stötta podden, ge en gåva till Jerusalemprojektet.

En kommentar

  1. judarna flyr i från Sverige nu..tack vare massinvandringen av muslimer…när muslimer blir en majoritet i ett land kommer dom kristna också att bli tvunga att fly om dom inte vill konventera till ISLAM…..

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s