Gratis healing med 2000-årig metod

Varje år åker Micaels och Sarahs församling Mosaik till en new age-mässa, inte för att de tror på new age, utan för att sökare behöver finna Jesus. I senaste avsnittet av Jesusfolket pratar de om vad som händer när man erbjuder gratis healing med 2000-årig metod och hur vacker det är när människor för första gången möter sin Skapare.

Läs mer om att möta new age här.

Ladda ner MP3-filen här.

Har du frågor, kommentarer eller tips på vad vi ska podda om? Maila oss på jesusfolket@gmail.com

Podcasten Jesusfolket hittar du här eller varhelst podcastar finns. Du kan även prenumerera på YouTube. Gilla gärna Jesusfolket på Facebook! Om du vill att vi ska komma och prata i din församling, bjud in oss!

3 kommentarer

 1. Tjena,

  På den här New Age-mässan, kommer människor för att få sina synder förlåtna och säga ja till att börja gå med Jesus på rättfärdighetens väg eller vad består själva healingen ni erbjuder i? Har inte kunnat lyssna på podden. tekniken trasslar.

  Gilla

  1. Tänker på det här att Jesus dog för våra synder. I Luk 24:46-47:” Och han sade till dem: ”Det står skrivet att Messias skall lida och på tredje dagen uppstå från de döda, och att omvändelse och syndernas förlåtelse skall predikas i hans namn för alla folk, med början i Jerusalem.”

   Finns det en risk att det som ska predikas ersätts med annat som gör att människor missuppfattar evangeliet? Jag vill inte undervärdera en människas längtan att bli fri från en kroppslig sjukdom tex men ja….vad predikas?

   Gilla

   1. En liten komplettering till bara. Jag har själv upplevt flera olika slags kroppsliga helanden genom åren. Bland annat fick jag hörseln tillbaka i tonåren och ett magsår helt läkt i ett ögonblick som äldre. Dock är inte dessa händelser någonting som jag tror är frälsningsavgörande. Om någon undrar vad jag tror är frälsningsavgörande så samtalar jag gärna om det.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s