Dokumenterade mirakler är här!

Igår besökte jag Sjöbergs förlag och fick äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN träffa Dokumenterade mirakler i fysisk form! Som att föda barn utan smärta som jag sa till Linus:

Idag har böckerna börjat skeppas ut från förlagerlagret till alla som har förbeställt den. Om du inte redan har gjort, se till att göra det senast imorgon! Då får du den nämligen med 50 kronors rabatt.

Boken finns givetvis även att beställa från förlaget, Adlibris, Bokus, Nya Musik och andra ställen framgent.

59844312_430385194173784_1076971669471363072_n

Om du vill öppna säcken och titta på grisen innan du slår till kan du läsa bokutdrag och fallstudier om människor som blivit oförklarligt friska efter bön på hemsidan dokumenterademirakler.se.

Om du vill dela med dig av tankar under läsningen eller få hjälp att läsa i bokcirkelformat, gå med i Facebookgruppen Vi som läser Dokumenterade mirakler.

Och när du har läst ut boken, se till att recensera den på sociala medier – kort eller långt, positivt eller negativt, rättstavat eller felstavat, det spelar ingen roll! Och om du gillar den, gör som förre ärkebiskopen och berätta om den för andra!

Anders Wejryd

Tipsa även ditt lokala bibliotek eller bokhandel att ta in boken! Min bön och förhoppning är att den når de skeptiker som så desperat behöver den, och för att det ska bli så behöver den finnas tillgänglig på så många platser som möjligt.

Nu kör vi!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s