Svensk missionsorganisation delar ut mat och biblar till tusentals nöddrabbade i Pakistan

Tusentals människor i Pakistan har fått både ljudbiblar och nödhjälp de senaste månaderna tack vare en fantastisk svensk missionsorganisation! 🌟

En tredjedel av Pakistan översvämmade i somras på grund av smältande glaciärer. Miljontals har förlorat sina hem och mångas liv slogs i spillror.

Det är här Gå ut mission kommer in i bilden. De har redan hjälpt till att ge över tusen familjer i Pakistan nödhjälp, genom att tillhandahålla mat, tak över huvudet och annat nödvändigt. Men det är inte bara en vanlig insamling för nödhjälp, utan det handlar också om att sprida Guds ord till dem som inte har tillgång till det. Genom att swisha 250 kr kan man ge bort en audiobibel till nytroende i Pakistan, och på så sätt ge dem möjligheten att lära sig mer om Jesus och Guds ord i en svår tid.

Gå ut mission har redan haft stor framgång i Pakistan genom att predika evangeliet till folkgruppen Marwari. Många har gett sina liv till Jesus och nya församlingar har startats. Men än har de bara börjat. Lärjungaträning tar tid och många av människorna i den här folkgruppen kan inte läsa eller skriva. Därför driver de nu en insamlingskampanj för att köpa in audiobiblar som ska delas ut till Marwari-familjer som kommit till tro.

Genom att stödja Gå ut mission kan du vara med och hjälpa de människor som har drabbats av översvämningarna i Pakistan. Du kan ge dem nödhjälp och samtidigt ge dem möjligheten att lära sig mer om Jesus och Guds kärlek. Så swisha en audiobibel till Gå ut mission idag och var med och hjälpa de som har drabbats av översvämningarna i Pakistan! 💛

Bankgiro 5831-6910 | Swish 123 412 30 89

Märk gåvan ”MARWARI 2023”

Annons

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s