Kristendomskritikskritik

Apologia är på frammarsch. Det är bra. Kristendomskritiken i det här landet är högljudd, och då krävs en högljudd kristendomskritikskritik. Apologetiska bloggar finns redan, Gud finns nog är riktigt bra även om den verkar ha stagnerat sen i juli (kolla dock på gamla inlägg), min gamla Karlstadkompis Oliver publicerar apologetiska texter på sin blogg. Jag själv har lite apologetiska texter på min hemsida. Men Apologia är vad jag vet ensamma om att (i vart fall endast) anordna föreläsningar och konferenser om apologetik. Gud välsigne dem.

3 kommentarer

  1. Jag var på konferensen!
    Den var riktigt bra. Dr Pete Williams (expert på bl.a. den historiske Jesus) var där. Han pratade bl.a. lite om det som jag berört på min blogg, såsom utombibliska evangelier (tack för reklamen, förresten Micael ;-)). Dessutom var det föreläsningar med gamla godingar som Stefan Gustavsson och Mats Selander.

    Apologia är mycket riktigt en frisk fläkt i det sekulariserade, men också i det kristna, Sverige!

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s