Twittrar från Frizon

Jag har haft en väldigt välsignad sommar där Gud har berört mig om och om igen och förnyat min relation till Honom. Jag har insett att bönens betydelse för ett fungerande liv som lärjunge är enorm, och att ett sådant liv måste innnebära en konkret och avsmittande glädje och frid för det Jesus gjort på korset. Jag hoppas kunna använda den här bloggen bättre och klokare än förut genom att förmedla den glädjen och friden, och dessutom inte bara undervisa de redan kristna utan även nå ut till dem som inte tror. Må Gud hjälpa mig.

Imorgon kommer jag åka till Frizon med ett gäng andra Diakoniaaktivister och prata om kapitalflykt – en av de största anledningarna till att fattigdomsbekämpningen går så pass trögt som den gör. När jag inte står i Diakoniatältet tänker jag för det mesta hänga i Operation Övre Salens och 24/7-Böns bönetält där det kommer vara bön, tillbedjan och lovsång nästan konstant. Jag lär också besöka en hel del seminarier, Gudstjänster, panelsamtal och annat som anordnas på festivalen. Det kommer bli riktigt, riktigt kul. Jag rapporterar via mitt lilla twitter-konto som ni finner på http://twitter.com/helapingsten. Många av er som läser detta kommer jag även antagligen träffa på festivalen. 🙂 Gud välsigne er alla.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s