Bekämpa undernäringen

195 miljoner barn är drabbade av undernäring. Hälften av alla barn som dör innan fem års ålder gör det på grund av undernäring. Det är ingen obotlig sjukdom eller ett svårlöst problem som kräver åratal av forskning och beslutsfattande. Det är bara att ge ungarna näringsrik mat. Dock är den mat som skickas genom bistånd sällan näringsrik, den mättar hunger men näringshalten är låg. Läkare utan gränser har slagit larm och ber om underskrifter för att få västländerna att ge näringsrikare mat i bistånd. Gå in på starvedforattention.org och skriv under. Och ta och stöd deras fantastiska arbete som lindrar nöd och räddar liv i de mest ogästvänliga områden på planeten. Tänk om kristna kunde lägga pengar, tid och energi på detta istället för på saker som Jesus själv sade att vi inte ska ägna oss åt.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s