Hans Sundberg: Väckelsen i Nepal

Min pastor Hans Sundberg var i Nepal i en vecka och delar sina erfarenheter därifrån i klippet nedan. Han kände en stark Gudsnärvaro, såg många under och inte minst mötte fattiga kristna som var fullständigt överlåtna till Gud. Det är så här kyrkan ska se ut, inte som den ser ut på de flesta håll i Sverige, om din kyrka inte ser ut som på Bibelskolan i Baktipur har ni misslyckats med att göra Guds vilja. Kyrkans normaltillstånd är väckelse, har vi inte väckelse är vi inte tillräckligt överlåtna. Gud vill att kyrkan ska se ut som i Apostlagärningarna där många under sker och där klyftan mellan rik och fattig utraderas, och kyrkan som Hans mötte i Nepal levde i detta medan kyrkan i Sverige lider av apati.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s