Kingdom Camp 2012: What’s next, Papa?

Kingdom Camp var namnet på det läger som min församling Mosaik i Uppsala och Kyrkan för alla (KFA) i Sollentuna arrangerade tillsammans på Sjöviks folkhögskola sommaren 2011 (se videon ovan). Det var fantastiskt roligt och förnyande så därför vill vi förstås göra det igen. Alla är välkomna, oavsett språk, kultur, samfundstillhörighet eller om man är kristen eller ej. Vi vill samlas i broderlig och systerlig kärlek till att söka Guds Rike.

23-28 juli är Sjövik inbokat för Kingdom Camp 2012, som kommer ha temat What’s next Papa? (Nu då, Pappa?) Vi var så välsignad av Honom förra året och vi vill fyllas av förväntan när vi närmar Hans Rike. Kolla in vårt Facebookevent. Registreringen kommer snart finnas tillgänglig på hemsidan. Varmt välkommen!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s