Skriv på Hela Pingsten!

PennaDela med dig av dina tankar om att förena tecken och under med fred och rättvisa i ett inlägg på den här bloggen. Är det nödvändigt? Hur gör man? Vad görs redan? Finns det exempel från historien? Vad kan det leda till?

Skriv en kort eller lång text, en dikt, en sångtext, ett youtubeklipp eller något annat och skriv det i kommentarsfältet här eller maila det till micael.grenholm(a)gmail.com. Du får skicka obegränsat många inlägg, och det är inga problem om det har publicerats någonstans tidigare. Observera att det ibland tar några dagar innan det dyker upp på bloggen.

Om du vill skriva något på ett annat tema än att förena tecken och under med fred och rättvisa hänvisar jag till Kristen underjord.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s