Skriv på för att stoppa subventioner av fossila bränslen!

image


image

Stoppa galenskaperna och skriv på här.

Om du har Twitter, joina dagens twitterstorm.

4 kommentarer

 1. Hel tokigt med subventioner till den stenrika fossil bränsle industrin. finns många mindre projekt som hade varit bättre att hjälpa.

  Som dessutom skänker folk frihet att inte hamna i beroende till jätte bolag (som gång efter gång visar att dom är mest intresserad av vinst)

  Gilla

  1. Tack så jättemycket för detta intressanta klipp! Tragiskt men samtidigt hoppfullt att se att medan de stora oljebolagen får massa pengar kommer dessa småskaliga lokala initiativ från låginkomstländer.

   Gilla

 2. varsågod, det bästa med sådana här lokala initiativ tycker jag är att det styrker och hjälper vanliga människor det ger självständighet åt folket, snarare än mer makt till oljebolagen 🙂

  Svenska politiker har ibland pratat om att ”bryta oljeberoendet” och man talar om 2020 men misstänker det dröjer 😉 här där jag bor (helsingborg) finns en stor biogas anläggning som är ett led att bygga ut det förnybara, även i sverige.

  Gilla

 3. Förstår inte engelskan riktigt men anar att du vill minska fossilbränsleutsläppen. Och att du oxå säger att dom subventioneras. Sbventioner borde väl istället då vara, och höga såna för alternativen både själva bränslet och t.ex fordonen. Idag är det folk med pengar som har råd med varianten. Människor som är beroend eav transporter och ingen kollektivtrafik finns är ju tvungn atill bensinanvändning m.m För många år sen sa man att bilarna var största bocen för nerskitningen fast många hävdade annat. I såndana fall är vi helt tvungna att strida för lättillgängliga och billig miljövänliga transportmedel.Människor med tjocka plånböcker kan ju betala.
  Birgitta Asp

  PS Hej syrran om du läser DS

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s