Dagenreportern och mirakelmannen

Ingids bok
Ingids bok

I ovanstående klipp, som är inspelat på ett av våra bönemöten för väckelse i Mosaik, läser jag ur Ingrid Patrings resereportage När Himlen landade i Himalaya från 1994. Ingrid, som var reporter på tidningen Dagen, intervjuar bland annat den indiske missionären onkel Masa som har uppväckt döda och gått på vatten, enligt honom själv, och som varit central i väckelsen i Nagaland som på några decennier gjorde att nästan samtliga av denna delstats befolkning blev baptister. Boken är fantastiskt uppmuntrande, både på grund av den väckelse den skildrar, men också för att författarens iver efter Guds Rikes genombrott lyser igenom så starkt. Mer sånt!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s