Frida tar över bloggen

Ja, efter att ha skrivit på Hela Pingsten i fyra år känner jag att det är dags för mig att lägga detta på hyllan. Efter 800 blogginlägg om allt ifrån falska profeter till biståndspolitik, samt ändlösa debatter om treenigheten, köttkonsumtion och mirakulöst guldstoft, har jag nu fått nog. Det har varit en rolig tid men nu känner jag att jag vill fokusera på viktigare saker, som att äta, sova, gå i naturen och skriva på Twitter.

Ha, skojar bara, jag kommer aldrig att sluta med detta.

image
Frida Lindberg

Dock blir det ett kort uppehåll från min sida. Idag sticker jag till Sydafrika, och där kommer jag ha dålig internetuppkoppling de första veckorna. För att inte mina fina bloggar ska stå alldeles tysta har jag tillförordnat någr vikarier. På min engelska blogg Holy Spirit Activism skriver nu Andrew Meakins från Australien och Friederike Berghauer från Tyskland, personer jag lärt känna via Facebook som båda har ett starkt engagemang för att kombinera karismatik med aktivism. Och här på Hela Pingsten kommer stafettpinnen gå över till örebroaren Frida Lindberg.

Frida pluggar teologi och är precis som min kompis David Wellstam med i Brickebergskyrkan. Det är en karismatisk församling känd för sina förnyelsemöten vid namn Kingdom Culture, som är inspirerat av bland annat Bethel Church. Frida medverkar på dessa inte minst genom stand-up:

Frida har också ett intresse för rättvisefrågor, inte minst en humanare flyktingpolitik. Detta vill hon kombinera med karismatiken och evangelisation på ett sätt som gör henne föredömlig för denna blogg. På sin egen blogg I Jesu Fotspår är underrubriken ”Församling, Evangelisation, Rättvisetänk och Andeliv”.  Jag blir överlycklig när jag ser sånt!

Jag vill rikta ett stort tack till Frida för att hon ställer upp och ber om stora himmelska välsignelser för hennes skrivande. Till alla läsare vill jag säga på återseende, Gud välsigne er och kom ihåg att vara snälla i kommentarsfälten medan jag är borta.

1 Comment

  1. Ha ha jag gick på det – att du skulle sluta med bloggen alltså! Önskar dig en fantastisk resa och ett stort varmt lycka till och på återseende!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s