Frälsning, helanden och pannkakor på Bråvallafestivalen

I tre dagar har Pannkakskyrkan fått välsigna Bråvallafestivalen med himmel och pannkaka och Gud har gjort så sjukt mycket! Vi har fått samtala med och be för jättemånga människor, många har blivit helade och vi har fått be frälsningsbönen med fem personer. Gud är så god!

image

Tillsammans med fantastiska Cafébussen, ett samarbete mellan många av Norrköpings kyrkor, stod vi och delade ut pannkakor och byggde ett gudstjänsttält dit vi bjöd in människor. Efter många om och men hamnade vi en bit från festivalen, men fick välsigna många människor ändå. Dessutom sände vi ut många team till festivalingången för att be för sjuka och vittna om Jesus.

image

Vi fick se en kille med kryckor bli mycket bättre efter bön, en annan kille blev helad i fötterna, en tredje hade opererats i sitt finger och all smärta försvann. Tre tjejer och två killar ville ta emot Jesus i sina liv och bad frälsningsbönen med oss. Vi uppmanade dem att gå till församlingar och läsa Nya Testamentet.

image

Vi fick betjäna och trösta människor som mådde dåligt, vi fick leka och sjunga med människor som var glada, vi fick vägleda och profetera för människor som sökte mening med livet. Och Gud var så trofast! Han funkar verkligheten! När vi går ut och gör grejerna Jesus uppmanat oss att göra: predika evangeliet, bota sjuka och hjälpa dem som lider nöd, då går Han med oss och ger oss mirakulös kraft och beskydd. Tjohoo!!

image

Jag ber och hoppas att fler och fler pannkakskyrkor och andra evangelisationsinitiativ ploppar upp och blir en lika naturlig del av församlingens liv som ungdomsgrupper eller gudstjänster. Alla kristna är kallade till att vittna, be för och älska andra människor, även de vi inte känner än. För att nå ut behöver vi gå ut, och ju fler som går ut desto fler får smaka Guds Rike.

4 kommentarer

  1. Jag älskar Jesus Krustud. Gäller det fprtfarande? oavsett… Jag älskar Jesus. Vem annars? Jag blir så trött på interner ibland

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s