Hela Pingstens nationalsång: Resurrecting Pentecost

resurrecting pentecostNär vi var i Norrköping på Pannkakskyrkans Sverigetour så började vi spontanjamma lite, jag, Felicia, Marius och hippie-Mathias och jag satte igång och spelade en låt jag skrev i påskas, Resurrecting Pentecost. Mathias började filma och nu finns det hela förevigat på YouTube. Låten handlar om precis det jag skrivit här på bloggen i fem år: vi måste förena tecken, under, fred, rättvisa och evangelisation, och den är framförd på precis det kaotiska och glädjefyllda sätt som en kristen hippielåt ska framföras på.

Faktum är att Resurrecting Pentecost bara är en av ganska många sånger jag skrivit på senaste tiden. Jag har startat en ny flik under ”resurser och material” här på bloggen, kallat Musik, där jag laddat upp lite musik. På Soundcloud har jag gjort en spellista med fem av mina egenskrivna låtar:

Även på YouTube har jag gjort en spellista med fyra av dessa låtar, plus tio andra som jag tycker är bra (såsom Jesus for President av J Sky Walker och All the Poor and Powerless med WorshipMob):

När vi ändå håller på och snackar musik kan jag också varmt rekommendera Simon Ådahls fantastiska låtar. Hans skiva Larm är i min mening en av de mest profetiska och klockrena plattor som gjorts, den kan avlyssnas på Spotify och även YouTube:

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s