Häng med till Jesus Army i sommar!

thumbs up for jesusSom flera av er vet är jag sjukt inspirerad av Jesus Army, ett kyrkosamfund i Storbritannien som praktiserar fullständig egendomsgemenskap, evangeliserar på gatorna, hjälper fattiga och ber för tecken och under. I augusti 2014 besökte jag Jesus Army med min goda vän Frida, och jag och hon blev än mer sålda på deras sätt att följa Jesus, övertygade om att det behövs Jesuskyrkor i Sverige som förenar, enkelhet, evangelisation och egendomsgemenskap. Varför inte vara med i en församling som ser ut som apostlarnas församling, liksom (Apg 2:42-47)?

Nu i sommar ska jag återvända till Jesus Army, och jag vill ta mer folk med mig! Om du också är pepp på att se hur frikyrklig egendomsgemenskap funkar i praktiken, gå med i den här facebookgruppen och/eller maila mig! På tisdag den 6e januari tänkte jag ha ett skypemöte med folk som är intresserade av att hänga med, så säg till om det är nåt särskilt klockslag den dagen du inte kan vara med. Varmt välkommen på detta himmelska äventyr!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s