Min andliga resa

Den 24 november intervjuades jag i Valsätrakyrkan här i Uppsala på ett event som de kallar för Sunday Night Live om ”min andliga resa”. Jag fick berätta om hur jag kom till tro på Jesus, om mirakler jag har erfarit och om varför jag började engagera mig för fred och rättvisa. Håll till godo!

jag

2 kommentarer

  1. Valsätrakyrkan var en välfunnen adress. Där finns sedan många år ett berömvärt engagemang för ”hela människan”.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s