Stöd Love Nepals katastrofarbete!

Min församling Mosaik har jobbat i Nepal i flera år med både pastorsutbildning och att rädda flickor från sexslaveri och barnprostitution. Min pastor Hans Sundberg for till Indien så sent som igår, och skulle senare vidare till Nepal. Vi ber förstås för alla offren för jordbävningen, och genom våra vänner på Love Nepal vill vi uppmana er att stödja det humanitära katatrofarbetet för att lindra nöd och rädda liv.

Skänk pengar

Sms:a ”LoveNepal Akut 50″ till nr 72 672  För att skänka 50 kr

Sms:a ”LoveNepal Akut 250″ till nr 72 672 För att skänka 250 kr

Swish: 123 240 6551

Bankgiro: 5906-3099, märk gåvan med ”Katastrof Nepal”

Love Nepal skriver:

Nepal och framförallt huvudstaden Kathmandu samt staden Pokhara har drabbats hårt av jordbävningen som plötsligt slog till på lördagmorgon den 25/4, svensk tid.

Det har tills idag, söndag 26/4, varit mer än 60 efterskalv. På morgonen svensk tid, kom återigen ett mycket kraftigt efterskalv på 6,7 på Richterskalan.

Internetet har kollapsat men vi har regelbundet haft kontakt med våra medarbetare i Nepal. De berättade att hela staden har sovit ute i natt. Alla är rädda och det råder stort kaos. Sjukhusen är fulla, hus och vägar har totalt kollapsat och många många tusen har dött.Vi är enormt tacksamma att alla våra flickor och pojkar lever. Men många gråter och är just nu mycket rädda. Många av de flickor som tidigare gått igenom fruktansvärda traumatiska händelser, upplever nu igen denna hemska trauma-upplevelsen. På fem av våra byggnader samt på skolan har väggar kollapsat och det är total förstörelse.

Vi vill be dig om din hjälp! Vi ber dig att omsluta dessa flickor, pojkar och personal med dina böner.

Vi vill även be dig att sträcka ut din hand för att hjälpa dessa så utsatta genom en gåva.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s