Desirée Kjellin: Att bli räddad

Ett otroligt starkt gästinlägg av min vän Desirée Kjellin

Desirée Kjellin
Desirée Kjellin

En dag satt Han bara där. På min sängkant satt Han. Han la sin kupade hand på min kind och sa:

”Jag vet allt om dig, och jag älskar dig så mycket!”

Då visste jag inte vem Han var.

I mitt förvirrade tillstånd trodde jag att det var min döde far som satt där. Så djupt involverad i New age och österländskt tänkande som jag då var.

Många ”andar” hade jag mött, många demoner hade jag haft i min närhet. Att det nu var ännu en ”andevarelse” där gjorde mig inte förvånad.

Men känslan var däremot en helt annan. Jag blev fylld av värme, kärlek och glädje när han berörde min kind.

Utan att jag ropat Hans namn kom Han.

Vid denna tid föraktade jag kristna människor som jag ansåg var mesar som inte tog tag i saker och ting utan bara satt och bad hela tiden. Boken de trodde på, Bibeln, kallade jag föraktfullt för sagobok. Jag bespottade den kristna tron.

Men Han visste att jag höll på att gå under. Han hade följt mig genom hela mitt liv, gått vid min sida burit mig, utan att jag visste om det.

Nu såg Han att jag höll på att gå under att jag var nära att dö. Han  visste, men inte jag.

Jag hade magrat något alldeles förskräckligt och såg ut som en fånge från ett koncentrationsläger.

Ingenting jag åt fastnade på min kropp, jag orkade bara vara uppe och arbeta på min arbetsplats,  några timmar per dag, ett ”hälsocenter” där mitt arbete bestod i att hjälpa människor att kontakta sina döda anhöriga, leda ”vilsna själar” till ”ljuset”, leda kundsliniyoga och kundalinimeditation, hålla kurser i att tillverka trolltrummor och drömfångare, utföra Reiki healing, kristallhealing, seanser, kanaliseringar.

Jag titulerade mig häxa och var stolt över det. Med min blick kunde jag både flytta saker och sätta eld på dem. Jag kunde frambringa demoner och jag tillbad stenar, stubbar, solen , månen olika djur och jag mediterade flera timmar om dagen. Jag omgav mig med ”guider” från ”mina tidigare liv” och gjorde astraltesor.

Shamaner och nordamerikanska medicinmän från olika indianstammar var ofta på besök och utbildade mig och min kompanjon i allt vi behövde veta. Det fanns ingen hejd på vad jag kunde göra.

Där mötte Han mig. Och ingenting blev mera sig likt.

Han förde mig till kyrkan, Han förde mig till en kristen gemenskap. Inte utan kamp. Inte utan smärta och rädsla från min sida. Ett krig om min själ startade i himlarymderna.

Satan var vansinnigt arg. Men Jesus är större, starkare och så fylld av kärlek.

Satan skrämde mig och hotade mig, men Jesus Han bara älskade mig. Den kärleken förde mig bort från satan och in i Guds kärlek i stället.

Inte utan kamp, inte utan rädsla och smärta. Men jag var aldrig mera ensam i min kamp. Jag har ju Universums härskare på min sida! Vem kan då vara emot mig?

Idag elva år senare står jag stadigt på klippan, klippan som bär namnet Jesus.

Resan har varit lång och i början var det tufft och hemskt. Satan skrämde mig mycket och fick mig nästan att dö. Men ju närmare Jesus jag kom desto bättre blev resan.

Glädjen och kraften kom tillbaka, viljan att leva livet fullt ut, glädjen att berätta om Honom för andra, att se på livet som en gåva från Honom, det kom som ett brev på posten.

Kärleken till Honom som räddat mig finner inga gränser. Jag kan inte vara tyst om denne underbare Gud som kan rädda oss från allt ont. Vi behöver inte ens ropa på Honom om vi inte förmår det. Han ser, Han vill och Han är kapabel!

Han har fört ut mig på äventyr tillsammans med Honom som jag inte trodde var möjliga.

Idag reser jag runt Sveriges land och pratar om vad Han kan göra i människors liv och varnar för ”tomhetens välde” som mer och mer gör sig gällande i vårt samhälle.

Jag följer enbart Hans röst, Hans kallelse över mitt liv och jag har aldrig varit friare!

”Allt förmår jag i Honom som ger mig kraft” ( Fil 4:13)

Vill du veta mer om mig och mitt liv, följ mig gärna på min blogg: ️desireekjellin.wordpress.com

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s