Dokumenterade mirakler går nu att förbeställa

Vilken dag det var igår! Med magen full av Sarahs goda födelsedagsglass åkte jag till Södermalm för att spela in några avsnitt av podcasten Dokumenterade mirakler. En sådan administreras av Sveriges kristna radio, som också kommer sända den som ett radioprogram.

53668372_10156647092282839_8949921489277157376_n
Göran och jag i poddstudion

I tio avsnitt kommer jag och Göran Reierstam prata om boken Dokumenterade mirakler och det jag upptäckt där. Vi kommer även intervjua fyra av de tillfrisknade som jag skriver om.

Planen är att släppa den i samband med bokreleasen i början av maj. Jag och Göran satt därmed igår och pratade om bönestudier, naturalism, test av syn- och hörselskadade i Moçambique, med mera. I fikapausen kollar jag telefonen, och vad upptäcker jag inte om detta:

Skärmavbild 2019-03-12 kl. 17.20.37

Sjöbergs förlag har släppt information om boken på sin hemsida, och där kan man redan nu förbeställa boken med 50 spänns rabatt. Nu! Omedelbums!

Baksidestexten lyder:

I denna bok finner du över 50 exempel på vetenskapligt oförklarliga tillfrisknanden efter bön, baserat på läkarutlåtanden och journaler. Du får bland annat möta:

  • Maria, som höll på att bli döv men plötsligt fick hörseln tillbaka under en gudstjänst.
  • Jens, vars hjärnskada försvann i samma ögonblick som en vän bad för honom.
  • Bengt, som gick en säker död till mötes men vars cancer försvann till läkarnas stora förvåning.

Författaren för en djuplodande diskussion om huruvida detta rör sig om genuina mirakler. Kanske handlar det istället om placeboeffekten, att läkarna har ställt fel diagnos eller att vi i framtiden kommer upptäcka naturliga orsaker? Dokumenterade mirakler är en bok som får både skeptiker och troende att tänka till.

I samband med att boken släpps i maj kommer jag ge mig ut på lite turnéer och prata om den. Bokningarna trillar redan in, så om du vill att jag kommer till din ort, se till att höra av dig i tid!

En kommentar

  1. Inte för att skryta men filar naglarna nonchalant och lutar mig mot en skitsnygg porche jag har redan blivit utlovad ett ex pga donerade till kickstarter

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s