Varför Sverige behövde en bok som dokumenterar språkmirakler

Språkmiraklerna är här! Från och med idag skickas alla beställningar av Dokumenterade språkmirakler ut direkt. Det känns helt otroligt att boken jag har jobbat med i tre år äntligen ser dagens ljus och att alla vackra vittnesbörd om språkmirakler får beröra ännu fler än mig!

Här kan du få tag på Dokumenterade språkmirakler:

BOKUS

ADLIBRIS

SJÖBERGS FÖRLAG

AKADEMIBOKHANDELN

Jag är så tacksam för all hjälp jag har fått med Dokumenterade språkmirakler – både under skrivandet och nu när boken släpps. 💛 Bland annat är jag tacksam för Jacob Schönning Landin!

Min gode vän och kommunitetsbroder Jacob har länge sett fram emot boken och intervjuar mig i senaste avsnittet av Jesusfolket om varför jag valde att skriva om språkmirakler och vad som har varit svårt, spännande och märkligt under skrivandets gång.

Dokumenterade språkmirakler är här! Men varför behövde den skrivas? Jesusfolket

Dokumenterade språkmirakler, den första boken på svenska som samlar ihop tungotal på mänskliga språk och och andra mirakulösa händelser som har med språk att göra, är äntligen här! Efter tre års arbete kan Micael presentera över 80 språkmirakler – och i det här avsnittet får ni höra hur det arbetet har gått till, vad som har varit svårt och vilka mirakler som varit betydelsefulla för Micael själv. Jacob tar på sig rollen som programledare och intervjuar Micael om bokskrivandet. Bland annat pratar de om hur Jacobs egen morfar Sture talade flytande franska när han talade i tungor trots att han knappt har någon utbildning, och om hur en folkmassa på flera hundra personer i Benin hörde en predikan som den svenske missionären Jonas Andersson höll på engelska på sina egna språk yom, berba och peul – något som plötsligt upphörde när predikan var över och många av dem hade tagit emot Jesus. Här kan du beställa boken: https://www.sjobergsforlag.se/bocker/apologetik/dokumenterade-sprakmirakler-micael-grenholm  Här finns några av vittnesbörden från boken: https://dokumenterademirakler.se/om/sprakmirakler/  Har du frågor, kommentarer eller tips på vad vi ska podda om? Maila oss på jesusfolket@gmail.com Boka en föreläsning: https://helapingsten.com/boka/ Gilla Jesusfolket på Facebook! facebook.com/jesusfolket Följ oss på YouTube! youtube.com/helapingsten Och följ bloggen Hela Pingsten! helapingsten.com
  1. Dokumenterade språkmirakler är här! Men varför behövde den skrivas?
  2. Varför kyrkan har nycklarna till att motverka klimatkatastrofer
  3. SD och talibanerna som de vill skicka kristna till
  4. Språkmirakler i Sverige och Nepal – med Hans Sundberg
  5. Kristna och konspirationsteorier – med Lars Johansson och Elisabeth Sandlund

Bland annat pratar vi om Jacobs egen morfar Sture som förmedlade ett profetiskt budskap på franska när han talade i tungor på en gudstjänst i Edsbyn på 60-talet. Sture hade bara några års folkskola i bagaget och hade aldrig haft någon chans att studera franska – ändå var hans tungotal ”den vackraste franska” som rektorn Erik Dahlberg någonsin hade hört. Efter tips från Jacob fick jag intervjua Sture själv kort efter att han hade fyllt 93 år gammal – och det var fantastiskt att höra hans berättelse!

Vi kommer också in på språkets roll för den bibliska historien och ett av de mest fascinerande språkmirakler jag har stött på som ledde till att hundratals personer i Benin blev kristna under ett väckelsemöte. 🙌

Podden hittar du här eller varhelst poddar finns. Gilla gärna Jesusfolket på Facebook! Om du vill att vi ska komma och prata i din församling, bjud in oss!

Trevlig lyssning!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s