Fri från 23 års smärta efter att en osynlig hand rörde vid honom

Helad efter 23 år av smärta! 🙌 Norrmannen Kristian Sandnes skadades svårt i en trafikolycka 1999. Han blev hårt påkörd bakifrån av en bil medan han körde traktorn, vilket ledde till att han förlorade medvetandet och vaknade upp på sjukhuset i Kristiansand ett dygn senare.

Sedan olyckan har Kristian lidit av konstanta rygg-, axel- och huvudvärk, vilket har tvingat honom till otaliga sjukhusbesök i försök att lindra hans lidande. Hans senaste operation, en titthålsoperation där nerver som gick från axel till arm avlägsnades, lindrade något av smärtan men kostade honom förmågan att lyfta armarna högre än axelhöjd.

Men i lördags förändrades allt! Kristian var med på väckelsemötena i Vigeland, som började i ett litet bönehus men nu samlar tusentals i en sporthall.

Plötsligt kände han som om någon tog ett fast grepp om hans axlar, följt av en varm ström som flödade ner för dem och ut i hans famn. Eftersom alla bakom honom förnekade att de hade rört vid honom när han frågade, var han övertygad om att det var Jesus som vidrört honom.

Efter denna märkliga händelse upptäckte Kristian att han nu kan lyfta sina armar ovanför huvudet utan problem. Full av glädje och tacksamhet, ser han nu fram emot sommaren med nya förväntningar.

”I 23 år har jag inte kunnat simma och jag bor precis vid ån. Jag ser verkligen fram emot sommaren nu”, sa Kristian med ett stort leende på läpparna till Oddvin Larsen som intervjuade honom på video. Gud är god! 🕊️

Här är en video där jag går igenom förnyelsevindarna som sprider sig i Norge just nu:

Det här vill vi se i Sverige också! Nu i helgen samlas jag och många andra på konferensen Pingst23 i Småland för att be för och inspirera till liv med den Helige Anden. Det händer något när vi tillsammans ber för andlig förnyelse. Därtill vill jag och de andra talarna erbjuda praktiska tips och verktyg på hur vi kan ta steg i tro för att ta emot och använda andliga gåvor.

Kan det ske i Norge kan det även ske på andra sidan gränsen! 🔥

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s