Strategier för själavinning på evangelistveckan

Det är underbart att läsa om de olika pingstpastorernas berättelser om evangelisation på evangelistveckan (jag blev pepp på att åka dit en sväng själv för att träffa Morip, men så fick jag reda på att jippot var i Jönköping, inte Sthlm!) De pratar om att man inte ska tro mindre om sin församling för att den inte ligger i USA eller Australien, Gud finns överallt. Jag älskarockså vitnesbördet om att det var när församlingen i Tibro i all enkelhet fokuserade på bön, att bry sig om andra, att berätta om Jesus i vardagen etc. som Gud lät folk bli frälsta, inte massa kampanjer och möteshelger. Evangelistveckor är mycket viktiga, även oberoende av Morip. Sverge är ett missionsfält, och vi bör be och arbeta för församlingsplantering. Jonas Melin på Barnabsbloggen skriver ofta om detta.

About Micael Grenholm

Charismactivist residing in Uppsala, Sweden. Editor for Hela Pingsten and pcpj.org. Author of Charismactivism. Love revival, justice, evangelism and kiwis.

Posted on 12 mars, 2010, in Evangelisation och mission, Frälsning och evigt liv, Kyrka och teologi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: