Bra kristna bloggar: Bloggradio

Kolla in Andreas Engströms nystartade Bloggradio. Med texter, youtubefilmer och korta ljudklipp förmedlar han länktips, kommentarer till aktuella händelser samt reflektioner kring Bibeln, Gud och att vara kristen. Det är framför allt en evangeliserande blogg som riktar sig till ickekristna. Jag tycker det är ett fantastiskt initiativ då många kristna bloggar som finns riktar sig till folk inom kyrkan (till exempel denna, det var dock min intention från början men jag har funderat på om jag ska starta en evangeliserande blogg vid sidan av).

Som sagt är bloggen i sin linda men den utvecklas dag för dag, och det lilla som finns är riktigt bra. Som ett IBRA på nätet. Texterna, filmerna och radioprogrammen är enkla och raka, och Evangeliet presenteras tydligt och kärnfullt. Be att projektet blir välsignat och att många kommer till tro på Jesus genom det.

2 kommentarer

  1. Oj vilken överraskning, här kommer man för att kolla vad du har skrivit om senast så är det en länk till min blogg. Tack så mycket för uppmuntran.

    I morgon hoppas jag kunna lägga ut ett nytt litet radioklipp, ska handla lite om ondskans problem men att Gud vill möta oss mitt i lidande. Huga, nu känner man nästan en press att det måste bli bra. Skulle vara så öerhört häftigt och priviligerat att få användas av Gud så att det faktiskt ledde till att någon människa blev frälst. Be gärna att det inte rinner ut i sanden, utan att jag lägger den energi på det som jag vill.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s