Både SALT och New Wine behövs

Såg i dagens Dagen att några EFK-församlingar i Stockholm plus eventuellt Vineyard, S:ta Clara m. fl. vill starta en New Wine-utbildning. Det låter som ett väldigt bra initiativ, jag har mycket positiva erfarenheter av New Wine. Det är en karismatisk rörelse som söker Guds Andes gåvor på ett väldigt bra och ärligt sätt, den behövs verkligen i dagens andekvävda kyrka. I samma härva gruffas dock EFK-församlingarna om ansvaret för SALT, men lyckligtvis kommer den i vart fall inte läggas ner. Det verkar också som en väldigt bra utbildning, jag funderar på att kanske själv gå den i framtiden.

Uppdatering: Pekka Mellergård (riktigt bra kille för övrigt) klargör här.

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s