Ha en välsignad Jesusmanifestation!

Pingsten är snart här, och samtidigt med den Jesusmanifestationen. Även om den kunde göras bättre tycker jag att den är ett underbart initiativ som den är: Kristna från mängder av traditioner som samlas kring det de alla har gemensamt – tron på och kärleken till Jesus Kristus – och gör allt för att få Honom så känd som möjligt. Istället för att klaga på att den ena eller andra tvivelaktiga rörelsen finns där tycker jag man själv ska åka dit och representera sin övertygelse (funderade faktiskt några sekunder på att själv stå vid ett stånd med lite Hela Pingsten-broschyrer, men det var för dyrt) och lära sig att älska även de syskon som man inte håller med.

Jag har tyvärr fått förhinder, vilket är lite ironiskt – förra året när jag bodde många långa mil från Stockholm var jag med, men inte nu när jag bor i Uppsala – men jag önskar och ber att alla som är med får en välsignad dag och att Gud kommer bekräfta sin närvaro både för troende och icketroende. Jag ber att Han kommer utföra under och tecken och att manifestationen leder till att många blir frälsta.

Så ni som åker dit, ha en fantastisk dag, och för med Andens eld tillbaka hem, låt det inte bara bli en Stockholmshändelse.

Dagenartiklar om manifestationen: 170 mil i buss…, På lördag gäller det!, Vad händer på Dagen.se…, Ny Jesus-sajt lanseras…, Regeringen representerad…, Många närradiostationer…, Jesusmanifestationen tjuvstartar på universitetet, Jesusmanifestationens general…, ”Vi vill ha fler Jesusmanifestationer”

2 kommentarer

 1. Kommer bli roligt att vara där. Har en kompis där borta som är med bland de ansvariga för Evangelisationen i anslutning till manifestationen och ska förhoppningsvis vara med och hjälpa till efter själva manifestationen.

  Trist att du inte kunde komma.

  Gilla

 2. Jag håller inte med dig.

  Jag tror att vi ska ta Jesusmanifestationen med en stor nypa salt.

  Jag deltar inte i Jesusmanifestationen trots att jag är en troende katolik.

  Det är själva namnet som avskräcker och att det bekräftas när frikyrkofolk delar ut gratis saft på plattan! Och när sångare i kungsan hoppar jämfota för att de inte vill vicka på de syndiga höfterna!

  Fattar dom inte att jag dricker öl och äter hamburgare och dansar till rock and roll!

  Det är bara ett spektakel för frikyrkosverige!

  Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s