New Wine-konferens om tjänande 5-7 april

“Reaching by serving” – att nå människor genom att tjäna dem – är temat för årets ledarkonferens i Stockholm. Jesus lärde oss att älska och tjäna varandra som Han har älskat och tjänat oss, och Jesus ger oss det största exemplet på tjänande när Han ger sitt liv för oss på korset. Runt omkring oss ser vi hur människor har enorma behov, både själsligt och kroppsligt. Med Jesus budskap om frihet för de fångna och syn för de blinda får vi gå ut inte bara med ord utan med Andens kraft till helande, upprättelse och ett nytt liv på alla fronter.

Rt. Rev. Dr. David Carr är årets huvudtalare. David leder en metodistförsamling i Birmingham, The Renewal Christian Centre. Han är en mycket jordnära talare med ett stort hjärta och engagemang för fattiga och utsatta människor och hans församling bedriver ett väl utvecklat socialt arbete i Birmingham, http://www.renewalcc.com/.

David har en stark profetisk gåva och i hans församling har man upplevt en stark gudsnärvaro och även fått se många fysiska helanden. David är en uppskattad och eftertraktad talare på konferenser världen över och har även skrivit ett antal böcker, bl a “The Five Attributes of a Church in Revival” och “Have You Passed The DNA Test?”.

Rev. Mark Aldridge som är kyrkoherde i Oak Tree Anglican Fellowship, Acton, London samt ledare för New Wine International, kommer också att medverka som talare under konferensen.

Kostnad 450 kr vid anmälan t.o.m den 1 februari. 550 kr vid anmälan efter den 1 februari.
250 kr för studerande och pensionärer. I avgiften ingår fika morgon och eftermiddag.

Anmäl dig här.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s