Sommarläger om Guds Rike

25-30 juli kommer min församling Mosaik tillsammans med Kyrkan för alla och folk från flera andra församlingar (vi räknar med ca femton nationaliteter!) anordna ett sommarläger på Sjöviks folkhögskola i Dalarna med temat Guds Rike.

Guds Rike ser vi i Jesus Kristus, Guds Son som har uppenbarat hur och vem Gud själv är. I Hans sätt att möta och frälsa människor ser vi Guds stora omsorg. På sommarlägret kommer vi att fokusera på detta tema utifrån Bibelns ord. Vi kommer att vara från många olika nationella bakgrunder med olika språk – vi ska försöka vara minst trespråkiga samtidigt: svenska, spanska och engelska! Vi ska lovsjunga Gud, be tillsammans, lyssna till förkunnelse, lyssna till olika seminarier som belyser Guds Rike från olika perspektiv, mötas till fest, döpa människor till Kristus och ha massor av tillfällen att få nya vänner. Barnen får egen tid att vara tillsammans.

Vår förhoppning är att samla eldar som Gud har tänt och gemensamt söka ännu mer av Honom och Hans Rike. Jag ska vara där och tala om tecken, under, fred och rättvisa. Schema, priser och all annan information finns här.

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s