Uppdatering från fältet

Vi har sett fantastiska saker med Pannkakskyrkan på Peace & Love, tre har tagit emot Jesus, många har blivit helade och jag har personligen bett för typ 200 personer. Läs mer här. För övrigt skrev Dagen på ledarplats för några dagar sedan att David Åhlén skrivit på den här bloggen att Ship to Gaza är ett krigsprojekt, uttrycker Israelhat mm. Det stämmer inte, det är Christer Åberg på Apg29 som skrivit detta och denna blogg tar helt och hållet avstånd från det uttalandet.

9 kommentarer

  1. Att det är en blandning av några galna extremister och många fredsälskande aktivister som alla vill stoppa Israels folkrättsillegala blockad av Gaza.

   Gilla

 1. ”Din kommentar inväntar granskning.” Ja så står det på sidan här, förr gjorde du väl inte så att du granskade det folk skrev i förväg liksom, har du blivit känsligare?…

  Gilla

  1. Hej Andreas! Jag har varit bortrest i tre veckor och debatterna tenderar att spåra ur på bloggen, så jag valde att vänta med kommentarerna tills jag var tillbaka.

   Gilla

 2. Ja okej.

  Som vanligt så kopplade jag på anklagelse- och misstänksamhetsattityden, men nu skäms jag nog lite för det, bara så jobbigt att Micael är så perfekt och alltid svarar perfekt 😦

  Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s