När Jesus griper in

I denna video berättar människor som tilhör eller har besökt min församling Mosaik om när Jesus gripit in – under och tecken som visar på Hans kärlek och omsorg. Han kan göra det omöjliga – det är fullkomligt underbart.

2 kommentarer

 1. Hej Micael. Jag föreslår att du tar bort bakgrundsmusiken. Åtminstone för mig blir det svårt att höra vittnesbörden och det tar bort fokuset på vad som sägs.

  Vänligen i Kristus

  Anders B Weiborn

  Gilla

  1. Hej Anders! Vad tråkigt, mitt videoredigerarprogram är inte särskilt bra så ljud och bild blir tyvärr av skiftande kvalitet. Tyvärr har jag raderat filmen efter jag lade upp den på youtube, men du kan höra vittnesbörden i sitt sammanhang utan bakgrundsmusik om du går in på youtube.com/user/helapingsten och klickar dig vidare till ”Hands of a Miracle Worker”, ”Micael Grenholm: Bön för väckelse”, ”Simon Ådahl: Män med spetskompetens”, ”Hans Sundberg: Väckelsen i Nepal”, ”Joel Gabrielsson: Att vara en väckelse” och någon av filmerna med Marc Dupont.

   Gud välsigne dig

   Micael

   Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s