Evangelisation i ord, gärning och kraften av tecken och under

Bibelns budskap om att det finns förlåtelse för alla synder och evigt liv genom att Jesus dog på korset behöver spridas vidare till alla människor. Paulus gjorde detta i ord, gärning och i kraften av underverk och mitt förslag i videon nedan är att vi ska göra likadant och inte glömma bort någon av de tre aspektena. Jag passar också på att illustrera med att berätta om hur en man vände om till Jesus efter att han fått stor hjälp av kyrkan, hörde Evangeliet, samt blev fullständigt helad från en allvarlig tortyrskada. Vi ska predika Evangeliet rent och klart väl grundat i Guds Ord, vi ska gestalta det i kärleksgärningar gentemot våra medmänniskor och vi ska låta Gud bekräfta det med mirakler så att folk ser att det inte är ett budskap bland alla andra utan ett som Gud står för.

Det är inte bara forskning som behövs för att kyrkan ska växa, utan predikan, kärlek och mirakler!

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s