Världens bästa bön

Vi är begränsade, Gud är obegränsad. Vill vi se stora saker hända måste vi rikta oss till Gud och be Honom göra saker. Hur ska vi då be? Det är en väldigt bra fråga. Lärjungarna ställde den till Jesus en gång, och den bön Jesus lärde dem är sedan dess grundbulten i miljontals kristnas böneliv. Joel går igenom denna bön ord för ord och visar på olika aspekter av den. När vi ber den förvandlas vi själva, kyrkan och världen. Predikan från Operation Övre salens besök i Andreaskyrkan i Mjölby 7-9 oktober 2011.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s