Bra kristna bloggar: Efter Kristus

Låt er inte luras av namnet, URL:en är efterkristus.wordpress.com
Låt er inte luras av namnet, URL:en är efterkristus.wordpress.com

Efter Kristus är en av mina favoritbloggar, författad av fyra EFS:are som skriver sjukt klockrena saker. Bland annat skriver @JonasHallabro jättebra om att lärjungaskap faktiskt innebär inget mindre än att leva som Jesus, Jonas Nordén gör en djupgående apologi för att Bibeln är Guds Ord, Martin Alexandersson har gjort en fantastiskt bra bloggserie om missförstådda och felciterade Bibelord (typ ”Gud är ordningens Gud” eller ”Gud är allas Fader”) och Olof Edsinger undervisar om ämnen som det behövs undervisning om i Sverige, till exempel hur lidande och härlighet hänger ihop, hur man driver ut onda andar och hur man uppväcker döda. Gå in på hemsidan, skriv en kommentar och kryssa i ”jag vill ha uppdateringar om nya inlägg via e-post”-rutan innan du skickar in kommentaren, så följer du all bra undervisning som delas på bloggen. I en tid när frikyrkorna blir mer och mer sekulära finns det stort hopp i Svenska kyrkan.

3 kommentarer

  1. Sprid gärna det öppna brev som jag skrivit till Migrationsverket och migrationsministern om behandlingen av dem som blivit kristna från länder som Afghanistan och Iran m.fl

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s