Blockad mot vidrig tvångsutvisning imorgon

Dagen är imponerad av att pastor Stefan Swärd, en man som inspirerar mig väldigt mycket, kommer delta i morgondagens blockad mot den vidriga tvångsutvisning av irakier, hårt kritiserad av bl.a. FN och Amnesty. Förhoppningsvis kan detta leda till att fler evangelikala och karismatiska kristna blir aktivister och kämpar mot den vansinniga asylpolitiken i Sverige. Samling imorgon kl 17 (hinner man inte tills dess kan man komma 19) på Märsta pendelstation för gemensam promenad till förvaret. Man kan förstås dyka upp på förvaret när som helst under kvällen. Mer detaljer finner ni här, och på amen.se kommer man kunna följa vad som händer under kvällen via livesändningar.

4 kommentarer

 1. Glöm inte bönekampen mot dessa orättvisor och denna snålhet, som Sverige visar upp inför omvärlden.

  Det behövs nya bestämmelser på många punkter. Vi kristna kan bedja fram den förändringen !!!

  Gilla

 2. Alltså är det verkligen smart att det basuneras ut i alla medier? Polisen kommer ju garanterat vara förberedd.

  Gilla

  1. Aktion mot deportation har blockerat de flesta tvångsutvisningar sen ett par år tillbaka så polisen vet redan att de kommer även om man förberett det i tystnad. Bättre då att sprida det högljutt så att många kommer.

   Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s