Hela Pingsten – Teologiskt manifest typ

Jag kontaktade pingströrelsens frontfigur Pelle Hörnmark och frågade om han var intresserad av att träffas och höra min vision om att förena tecken och under med fred och rättvisa, och det var han, så vi ska ses nästa vecka. Så idag har jag ägnat mig åt att skriva ihop det visionen handlar om på några sidor som jag kan ge honom. Ungefär som texten jag har skrivit på Om bloggen, fast ännu mer! Om ni vill kika på det så finns det här, fritt att sprida hur mycket man vill:

Hela Pingsten – Teologiskt manifest typ

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s