Häng med på Pannkakstour i sommar!

Sverigetouren 2012!
Sverigetouren 2012!

FÖR 5:E SOMMAREN I RAD ÅKER VI UT PÅ SOMMARROADTRIP I SVERIGE MED PANNKAKSKYRKAN: SVERIGETOUREN! FÖLJ MED PÅ NÅGRA VECKOR SOM MED STOR SANNOLIKHET KOMMER ATT BETYDA MYCKET FÖR DITT OCH MÅNGA MÅNGA ANDRAS LIV…

De tre senaste somrarna har vi fått vara med på ett otroligt äventyr tillsammans med Jesus mitt på festivaler, på gator, på stränder, i parker… Det har varit helt fantastiskt att se hur Gud på olika sätt fått visa sin kärlek mitt i ungdomsvärlden i vårt land! Vi tror att Jesus vill göra det igen i sommar. Vi tror också att Gud vill ta dig med på ett äventyr där Han vill visa lite mer av hur stor Han är och hur han vill använda ditt liv på ett sätt som du aldrig kanske anat… Är du redo för några veckor av hårt slit, spännande äventyr, mycket skratt, nya vänner, nya utmaningar och mycket mer!

Såhär säger några av forna års deltagare om vad touren har betytt för dem:

” Det känns som om touren satte en ny riktning för mitt liv. – att leva ett mer utåtriktat jesusliv varje dag! jag är så tacksam till Gud att jag fick reda på att det i överhuvudtaget fanns en tour o att jag fick åka med. Under touren upptäckte jag mer av vem Gud egentligen är och vad han gör i världen och vill göra genom mig idag. Jag tror att jag aldrig mött Gud starkare än vad jag fick göra under touren. Gud visade mig enkelheten som faktiskt finns i honom och befriade mig från prestation och religion. TACK JESUS! m.mm.m 🙂 ”

”Gud har visat att han är så grymt aktiv och att det bara är att följa med i hans verksamhet. Detta har gjort att en stor hunger efter att få be för folk mer och älska dem mer.”

” Touren har betytt hur mycket som helst! Jag har fått ett uppvaknande om vad Gud verkligen vill göra i sverige och att Gud ger när vi går i tro. Jag har verkligen fått se att Gud är densamme  och att han verkar idag bland ungdomar i sverige. Att få se med egna ögon att sverige inte är stängt utan öppet för Jesus är helt galet!! Min relation till Jesus har blivit mer radikal! ”

Och min egen kommentar är: DET HÄR ÄR SJUKT BRA!!!! ÅK ÅK ÅK!! Njut av att se hur Gud kraftfullt sprider Evangeliet genom paffa ungdomar som lekfullt övar sig i att älska människor med en bit av Hans överväldigande kärlek! 

Praktisk info:

Tour nr1; 20juni-11juli
Tour nr2: 9juli-31juli
Pris: 1500kr (mat, husrum och resa ingår)
Ålder: 16-27år
Sista anmälningsdag: 10 maj.
Anmälan och mer info: www.sverigetouren.nu

6 kommentarer

   1. Kan överväga det 😉 Dock har jag lite ont om pengar, som även ska räcka till att lifta till Belgien och tillbaka.
    Sen är jag fortfarande inte helt säker på om jag ännu är kristen eller inte, och därmed skulle det kännas lite falskt att gå ut på gator och torg för att proklamera Jesus.

    Gilla

 1. Hej Micael! Skulle bara tacka för att du tog dig tid och skrev en kommentar på min blogg angående brevet till Gud. tack:) Jag har inte kollat på hela klippet du tipsade om men halva och det var väldigt inspirerande! Tack att du finns och sprider glädje och inspirerar!

  Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s