Det här är inte en vanlig bild

Sprid vidare
Sprid vidare

En kommentar

  1. Hej!

    Har varken mobiltelefon eller hundralapp tillgänglig här men kan kanske inspirera en läkare eller sköterska eller skötare att åka ner,och inspirera vänner ej inlåsta att plocka bär, frukt och svamp,och ge till hungriga fattiga människor här,och sälja för att kunna skicka resebiljetter till människor som vill hälsa på andligt eller fysiskt eller socialt eller psykiskt hungrande,&ge bröd för hela kroppen, sjäölen och anden…

    /MA.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s